Skip to content

Sportvoedingsadvies

Welke sport u, recreatief of competitief, ook beoefent, u wilt altijd topprestaties leveren en lekker in uw vel zitten! Goede training en uitgebalanceerde voeding (sportvoeding) spelen hierbij een belangrijke rol. Wilt u een persoonlijk voedingsadvies en meer weten over voeding voor optimale trainingsadaptatie, kennis over voeding om het herstel te bevorderen of om uw prestaties te verbeteren? Of wilt u graag afvallen in combinatie met bewegen of sporten en weet u niet waar u moet beginnen? Dan is een sportvoedingsadvies precies wat u nodig heeft. 

Het juiste evenwicht tussen lichaamsbeweging en voeding zorgt voor betere sportprestaties, meer kracht, een beter uithoudingsvermogen en sneller herstel na inspanning. 

Een sportvoedingsadvies is individueel en kan om die reden voor iedereen verschillend zijn. Een sportvoedingsadvies wordt speciaal voor u ontwikkeld om u te helpen het maximale uit uzelf te halen en uw doel(en) zo snel mogelijk op een verantwoorde en gezonde manier te bereiken.

Fysio Kerkweg Oost biedt sportvoedingsadvies aan door een gecertificeerd sportvoedingsdeskundige (performance nutrionist).  Meer informatie? Stuur een
e-mail naar 
alain@fysiokerkwegoost.nl

Behandelplan

Wilt u advies over verantwoorde voeding bij het leveren van sportieve prestaties of wilt u aan uw gezondheid werken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tarieven zijn:

Intakegesprek (60 minuten) € 75,00
Coachgesprek (30 minuten) € 42,50

Antwoorden op korte vragen die via de mail gesteld kunnen worden zijn gratis.

Sportvoedingsadvies wordt door verzekeringsmaatschappijen niet vergoed. Tarieven moeten direct na afloop van het consult middels pin worden betaald.

Afspraak maken?