Skip to content

Gezonde leefstijl

Sinds 2021 is het mogelijk in de praktijk te samen met de hbo-opgeleide leefstijladviseur een plan te maken naar een gezondere leefstijl. Denk hierbij niet alleen aan voeding, roken en alcohol, maar ook aan timemanagement, kritische blik op stress/ontspanning en vermoeidheid, bewegen en slaaphygiëne. Na een intake wordt een plan besproken om de individuele doelen te kunnen behalen. In overleg worden de vervolgafspraken ingepland.

“als iemand een goede gezondheid wenst, moet men zich eerst afvragen of hij bereid is de redenen voor zijn ongezondheid op te geven. Alleen dan is het mogelijk om hem te helpen” – Hippocrates


Een leefstijlcoach is een persoonlijke coach die u helpt gezonder te leven en u daardoor kwaliteit van leven biedt. Hierdoor zit u beter in uw vel en kunt u meer uit het leven halen. Of het nu gaat om werk of vrije tijd. Misschien heeft u al geprobeerd om meer te bewegen of gezonder te eten, maar lukte het een tijdje niet of helemaal niet. De leefstijlcoach begeleidt u naar een blijvend resultaat.

Wij begeleiden u naar een gezonde leefstijl. Als leefstijlcoach hebben wij kennis en vaardigheden om uw inzicht te vergroten. Zodat u gemotiveerd bent om te werken aan realistische en haalbare doelen. Zo houd je het beter en langer vol. 

Fysio Kerkweg Oost biedt leefstijl coaching aan door een hbo-gediplomeerd leefstijlcoach.  Meer informatie? Stuur ons een e-mail naar alain@fysiokerkwegoost.nl

Behandelplan

Heeft u een verhoogd BMI of wilt u op een ander vlak aan uw gezondheid werken neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tarieven zijn:

Intakegesprek (60 minuten) € 75,00
Coachgesprek (30 minuten) € 42,50

Antwoorden op korte vragen die via de mail gesteld kunnen worden zijn gratis.

Helaas wordt leefstijlcoaching (nog) niet door  verzekeringsmaatschappijen vergoed. Tarieven moeten direct na afloop van het consult middels pin worden betaald.

Bericht typen
Hallo,
Waar kan ik je me helpen?
Afspraak maken?