Skip to content

Interessante links

Hier vindt u links naar interessante websites die u informeren over beter bewegen, goede voeding en het voorkomen van klachten.

Op defysiotherapeut.com  vindt u veel informatie over aandoeningen, het werk van een fysiotherapeut en verzekeringen. Ook vindt u hier informatie over de beroepsvereniging: Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

RSI Alert is een initiatief om meer bewustwording te creëren voor het gevaar van RSI. Juist bij de aanschaf van een laptop of bureaustoel dient men zich bewust te zijn dat een verkeerde werkhouding ernstige klachten tot gevolg kan hebben. Kijk hier voor de juiste werkhouding achter uw laptop.

Op Gezondheid & Co vindt u veel informatie over gezondheid in het algemeen en een interessant artikel over een goede zithouding. Klik hier voor het voorkomen van rugklachten.


Op gezondheidsnet.nl vindt u veel informatie over bewegen, voeding en uiterlijk. Ook wordt veel aandacht besteed aan veel voorkomende medische klachten.

Op optimalegezondheid.com vindt u veel informatie over voeding en afvallen en veel informatie en tips over het omgaan met lichamelijke ongemakken.

Vrienden van de praktijk

Beginnen met hardlopen? Run2Day Den Haag organiseert loopclinics vanuit de winkel. U loopt onder begeleiding en krijgt tips over alles wat de beginnende loper nodig heeft.

Een eigen bedrijf beginnen? Maak geen valse start! Zaal Design kan alle denkbare vormen van communicatie voor u ontwikkelen. Van een professioneel vormgegeven logo en huisstijl tot websites en pos-materiaal.

Afspraak maken?